Om Mette la Cour

Hej

Jeg gætter på at du har været lidt rundt på min hjemmeside allerede - og nu vil du gerne vide lidt mere om mig. Personen bag.

Og så er du kommet til rette sted.

Jeg har påtaget mig den opgave at hjælpe dig - og andre - med at få mere ud af livet. Mere nærvær, glæde, passion - og hvad det gode liv ellers indebærer for dig.

Hvordan jeg gør det, kan du læse om ved at trykke dig lidt videre rundt.

Lige her får du et kig ind til mennesket bag.

Om mig

Jeg er rejsende. Rejsende i livet. Søgende.

En gang troede jeg, at jeg kunne finde livets mening, og så ville alt være godt. Men hver gang jeg har fundet et svar, dukkede der nye spørgsmål op. Eller flere svar. Mulige svar.

Nu ved jeg, at jeg vil finde rigtig mange svar. Men aldrig det endelige svar. Så jeg søger resten af livet.

Og alt ER godt.

Vandring betyder meget for mig. Jeg har altid elsket at gå. Ud hvor man rigtig kan mærke naturen. Få ro på. Lade sig inspirere. Få ideer. Løsninger. Særligt mine 480 km af Caminoen til Santiago del Compostella var en stor oplevelse. Og stor øvelse.

Jeg har i mange år interesseret mig for sundhed. Særligt kost og ernæring. Det betyder lige nu at jeg i højere og højere grad søger at undgå unødig kemi i min hverdag. Til glæde for min egen sundhed og for alles fremtid her på kloden.

Min daglige praksis med yoga, mindfulness og meditation er en uvurderlig kilde til velvære og nye indsigter.

Min daglige færden er fordelt mellem Bornholm og Roskilde-området. Og jeg er ikke bleg for at rejse andre steder hen.

Mine uddannelser og erfaringer

Her finder du de mere formelle erfaringer, livet har givet mig:

Jeg er coach. BeChange Coach og Stress Coach. Her er jeg med min personlige bagage, samt min anerkendende tilgang til andre, i stand til at gøre en god forskel for mennesker, der ønsker at skabe forandringer i livet. Der ønsker at finde ind til det gode liv.

Jeg er Mindfulness-instruktør. Og har selv dyrket mindfulness i mange år. For mig ligger nøglen til et liv med passion og mening i netop mindfulness. Det bringer dig i kontakt med dig selv og øger din selv-indsigt og giver dig balance til at mestre livet.

Jeg er underviser. Jeg har en lærer-uddannelse og har undervist i mange forskellige sammenhænge. Og nyder at undervise – at tilpasse indholdet og præsentationen til lige den gruppe, jeg har foran mig.

Jeg er leder. Diplomleder. Jeg har erfaring med team-ledelse, projekt-ledelse, mødeledelse og personale-ledelse. Jeg tror på at en positiv, opmuntrende, inddragende og uddelegerende tilgang til medarbejdere/projekt-deltagere – sammen med klare rammer og mål, giver den bedste trivsel og de bedste resultater.

Forandringer. Jeg har været gennem mange forandringer – personligt og på job. Forandringer jeg selv har sat i værk. Forandringer omgivelserne har sat i værk. Meget af mit virke har handlet om at håndtere forandringer. Og store dele af mine uddannelser.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig - eller følge mig på de sociale medier. Find mere her:

 

 

Vil du læse mere?

Check ud på bloggen...

Kloge ord om taknemmelighed
Gode vaner i hverdagen